Indsamling af juletræer

Hej

Vi håber I alle har haft en glædelig jul og er kommet godt ind i det nye år, som vi også håber vil bringe os sunde og raske ud på den anden side af corona.

Vi indsamler igen i år juletræer som vi plejer. og indsamlingen vil foregå lørdag den 2. januar 2021 i tidsrummet kl. 10 til 14.

Læg derfor dit juletræ ud til vejen med 20 kroner bundet fast til træet og vi vil så sørge for at det bliver kørt om på containerpladsen.

Husk, at dit træ skal være lagt ud til vejen senest kl. 10 for at være sikker på at det bliver afhentet, da vi ikke kører vores ruter igennem flere gange.

Vi håber på, at rigtig mange vil lægge deres træ ud med en tyver gjort fast til træet for på den måde at støtte op om vores arbejde med børn og unge i Løgumkloster.

Mange spejderhilsner

Klosterspejderne